Velkommen til min modellside

Hei. Mitt navn er Tor Ole Randen. Jeg er  bosatt i Egersund. I flere år har jeg hatt modellfly, modellbiler og modellbåter som hobby. Jeg fikk derfor lyst til å lage min egen side om dette temaet. For å kunne få til en bra side er jeg avhengig av tilbakemeldinger fra dere. Så ikke nøl med kommentarer. Vet du om andre modellsider som er bra, send meg gjerne linken.

Til å begynne med vil jeg gjerne vise dere noen bilder av en av modellene til Billing Boats i Danmark. Det er en modell av Det Norske Redningsselskapets båt Colin Archer RS No1. Modellen er tilgjengelig på markedet gjennom Øgrey-Hobby i Egersund. Jeg har seilt masse med denne båten nå i sommer, og det er en fabelaktig modell. I august 1998 hadde vi ett stort stevne her i Egersund. Da var både originalen og andre modeller samlet. Bilder fra dette stevnet følger på en av de andre sidene. Klikk på linken til venstre, så vil dette føre deg videre til en side om denne modellen. Flere bilder er der også, med kaptein og litt mer. 

Deretter vil jeg gjerne vise dere en annen modell fra Billing Boats. Denne er veldig typisk for fisket i de nordiske farvann. Båt-typen er fremdeles i bruk. I Danmark blir båten dratt på land om kvelden. Følg linken Norden til venstre så får du mer informasjon om denne.

Jeg har også fire sønner. Den ene av dem, Daniel har en egen side om sin elektriske modell Twin Star fra Multiplex.
Siden inneholder omtrent 20 bilder av Daniel og tiden han brukte på bygging og prøveflygning av modellen.
Det er en alle tiders modell for nybegynnere, og en artig modell for erfarne piloter.

Håper siden min kan være av interesse for deg. Jeg vil forsøke å oppdatere denne siden senere igjen. Er i gang med enda en Colin Archer RS No1 nå. Men, på denne skal jeg bruke de originale tegningene for å gjøre noen små endringer.  Bilder fra dette prosjektet vil bli lagt ut underveis i byggingen.